n/a

Avtorentacar – Част 3

In avtorentacar on октомври 4, 2008 at 12:23 am

12. Добрата новина.

Първо добрата новина, отново излязох на предни позиции. След като avtorentacar блога ми дълго се позиционираше на последните страници с резултатите, след поредния пейдж ранк ъпдейт на, знаете кого, изненадващо се появих на 23 позиция. Вярно това не е като 12-та, на която по едно време се подвизаваше този avtorentacar блог, но пък не е и да се чувстваш забравен от, знаете кой.

13. Нова промяна в avtorentacar тактиката.

Както вече писах, бях решил да направя една единствена публикация, която да обновявам постоянно и по този начин да събера достатъчно avtorentacar термини на едно място, които при това да изглеждат естествено употребени и да придадат тежест пред буболечките и роботите на знаете кой.

Оказа се, че тактиката не е ника зле, смятам, че основно на това се дължи по- предното ми позициониране в момента. Проблема е обаче, че това все пак е блог а , вие знаете кой, очаква от един блог да се държи точно като блог и да пуска повечко avtorentacar публикации.

Ето защо стикнах първата публикация, която ще остане на първа страница и така се надявам да ми донесе повече плодове от предстоящата avtorentacar жътва.

14. Добра avtorentacar публикация.

Ето, че се случи. Попаднах на добра avtorentacar публикация, колкото и невероятно да звучи. И смятам е добър пример за линкбайт, как да не пусне човек линк към avtorentacar конкуренцията. Да му е честито!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: