n/a

Avtorentacar – част 7

In avtorentacar on ноември 12, 2008 at 11:12 pm

18. Avtorentacar ли, какво беше това?

Сега е моментът да се издърпва напред в avtorentacar позициите. Явно, ако не всички, то поне повечето от участниците са се отказали от avtorentacar надпревара и малцина пускат вяло някакви публикации, водени по-скоро от желанието да регистрират някакво присъствие, отколкото от някакъв друг мотив. То, не че и аз не съм го поизоставил този блог, но пък моето е свързано и с факта, че едновременно разработвам блог за всякакви странни джаджи и отделно се опитвам да направя свестен агрегатор на блогове, но за съжаление той биде посрещнат със станалата пословична, българска враждебност и мнителност.

Интересен факт е, че предлагайки абсолютно изгоден, според мен, avtorentacar линк от този сайт, който има само 6 изходящи такива, срещу подобен към агрегатора ми, получих едва две предложения на лична, като едното от тях беше за продажба. Отказах, понеже не ми се занимава с кокошкарски истории. Колко линка ще продам? И на каква цена? И колко време ще са актуални?

Не, благодаря! Предпочитам да си запазя avtorentacar с малко изходящи линкове, като все ще ми свърши повече работа от десетте лева, дето мога да изкарам с продажба на линкове.

Но както вече споменах останах учуден от вялият интерес към предложението ми. Защото avtorentacar връзчица от блогче с ПР 3 в момент на надпревара, не е предложението, което бих си позволил да изпусна. Което пък говори ясно за все по-западащият интерес към второто-трето бг СЕО състезание.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: