n/a

На задна

In avtorentacar on януари 20, 2009 at 11:16 pm

Пак превключих на задна, скорост, хех, че много двусмислено иначе. Мисълта ми беше, че  вълните ме отнесоха пак в задната опашка на avtorentacar маратона. Това естествено убива всякакво желание за писане. Това, което изпитвам в момента е абсолютна avtorentacar демотивация, пиша просто напук, на инат. Не знам какви грешки съм допуснал.

Нямам много обратни връзки, но до момента, в който се класирах сравнително добре – втора, трета страница – имах още по-малко avtorentacar връзки. Лошото, като че ли започна след като си набавих няколко такива. Учудващото обаче е, че поне от моя гледна точка не са дори и бегло съмнителни. Ето и вчера така. След направените промени по темата се завърнах в по-предни позиции и реших да ги позакрепя с още един линк, който идва от добър източник – блога ми за джаджи. Факт е, че днес съм на 24-та страница. Дето има един „български“ лаф, WTF?

Нямам представа какво става, единствената причина, за която се сещам, може да бъде дублираният на места анкор текст, но како вече споменах, връзките към avtorentacar блога ми не са толкова много, че да има чак фрапишащо дублиране.

Не остава кой знае колко още да се направи, мога да пусна още една връзка, макар че мнението на някои от останалите участници е, че може би е късно вече. Защо да е късно? В края на краищата аз не гоня по-добър пейдж ранк, а по-добро пласиране в avtorentacar състезанието.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: