n/a

Люш, люш

In avtorentacar on януари 21, 2009 at 8:48 pm

Голямо avtorentacar люшкане, сега отново съм на 5-та /страница/, та затова рекох да пусна още една публикация, дано пък ме избута още по-напред.

Вчера си спомних как преди време останах изненадан /неприятно/ от един avtorentacar колега. Случаят е следният: Още в началото на avtorentacar маратона, човека направи директория и условието беше връзка срещу връзка. Аз и още няколко участника се съгласихме и съответно си пуснахме линкове към съответната страница. Мина месец или два и си викам, я да хвърля едно око на директорията, да видя дали има още avtorentacar колеги, да са се възползвали от линка. Истината е, че не се изненадах чак толкова, когато установих, че човека тихомълком е прибрал байряка и ни връзка, ни директория. И разбира се не си беше направил труда да остави поне коментар в блоговете, които линкваха към него.

Какво ли да очакваш, българска му работа! Лошото е, че такива хора развалят имиджа на сериозните колеги.

Чудя се дали за следващата публикация да не подготвя някои avtorentacar гафове. Спира ме единствено факта, че трябва да се поразровя дълбоко, иначе бях мярнал преди време доста изцепки. Ако ми остане повечко време, може и да го направя.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: