n/a

Оливане

In avtorentacar on януари 25, 2009 at 5:20 am

На това му викат оливане. Смених името на блога и сега се казва Avtorentacar, той и преди така се казваше, ама реших да го напиша 6 пъти, да е ясно. да не се обърка някой и да си помисли, че е политически блог да кажем 😉

Няма как и това ще пробваме да видим дали ще успея да се наместя на по-предни avtorentacar позиции. Дотук само ебавки съм видял с avtorentacar блога ми. Ей го сега съм на петнайсета страница. Частично ме утешава, че излязох прав, когато говорех за скъсяване на маховете в предната публикация. Първо издърпах на пета страница, вторият резултат – както предположих -, а днес вече съм на петнадесета, ама кво да правиш – хванали сме се на avtorentacar хорото, ще го играем докрай.

Има и друг интересен факт. В началото на надпреварата споменах в един мой блог, че се включвам. Към него блог няма линкове и съм писал само веднъж, при това avtorentacar е споменато като много два пъти. Обаче, понеже блога е на около, не знам, година и половина-две, ами това е и причината да си стои стабилно на шеста страница без да мръдне. Като при това не съм го обновявал, комай от три-четири месеца. Май нямаше да е зле да се включа с него. Ама аз не, държах да има avtorentacar в адреса. Нека сега се чудя кви още глупости да измисля, че да си пооправя рейтинга.

Щях да забравя, та си записвам тук:

Имам още три връзки, въпроса е дали да изчакам още малко или да ги пусна веднага? Засега съм склонен да изчакам, понеже и трите ще са от супер-често обновявани и следователни редовно посещавани от бота, на вие знаете кой, места. Което ще рече, че ще бъдат отчетени почти моментално. Та затова се двоумя. Страх ме е да не ми дадат първоначален тласък, след което да се върна отново назад. Затова предпочитам да е в последния възможен момент, макар че той се приближава с голяма скорост.

Ще го мисля утре.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: